Har du utmaningar i ditt hundägarskap? eller vill du kanske bara utvecklas och lära dig mer om hundens kommunikation. Då är du välkommen att boka en hemkonsultation hos mig. Konsultationen sker i ditt eget hem där både du och din hund/ar känner er trygga.

Är ni fler i familjen är det bra om alla kan vara med för att få samma information, det underlättar för er i vardagen att alla får samma information.

En konsultation tar ca 2-3 timmar då vi går igenom hur Amichien Bonding tekniken fungerar.
Efter konsultationen får du ett förslag  på handlingsplan med verktyg för att utvecklas i rätt riktning för dig och din familj. Efter ca 2 veckor kontaktar jag er via telefon för att höra hur det har gått och om det har uppkommit några frågor. När vi ändrar vårt beteende mot vår hund/ar så är det vanligt att frågor uppstår. Då är det tryggt att du kan ringa ett samtal som tar dig vidare.


För att du och din familj skall få dom bästa förutsättningarna så har ni fri support så länge ni vill/behöver utan kostnad (via mejl eller telefon). Det kan ske förändringar i ditt liv, -byte av bostad, ny familjemedlem som kan göra att du behöver min hjälp igen.

Kostnader (gäller från 1 januari 2018 och tillsvidare)

  • Inom Södermanlands län 1500 kr
  • 10 mil eller mer ifrån Södermanlands län 2000 kr
  • 20 mil eller mer ifrån Södermanlands län 2500 kr

I priset ingår mervärdesskatt, milersättning tillkommer!

 

Kontakta mig om du vill veta mer!