Recensioner

Konsultationer

Caroline Eriksson, Nyköping
Jag är så glad att äntligen kunna ge mina hundar möjligheten att få rätt förutsättningar till ett tryggt och lyckligt liv i flockan. Att se vår flock utifrån rätt perspektiv och se till mig själv när något inte fungerar, så fort jag flyttade fokus på att hundarna inte gjorde som jag ville utan istället se till hur JAG hanterade svårigheter så förstod jag att det är jag som behöver tränas, inte hundarna.
Tack Madde du är bäst

Maria Sten, Nyköping
Kan varmt rekommendera Hundsnack. Har fått sådan otrolig hjälp med att förstå min pälskling. Och jag känner mig mycket tryggare som hundägare

Emma Lundström Lahti

Wow så häftigt detta är. Kan starkt rekommendera Hundsnack. Att få den hjälp stöttning och återkoppling, på hemmaplan är guld värt. Våga testa och ta in. I början var jag jätte skeptisk, men idag är jag tacksam och glad att jag kontaktade Madeleine. Att förstå och våga ändra på ett sätt är svårt, men resultatmässigt, grymt. Rekommenderar Hundsnack Nyköping Det ger resultat.

Denise, deltagare på valpkurs
Jag skulle säga att det är en kurs som täcker allt inom vardagen och ger tydliga och betydelsefulla verktyg för att skapa balans i hundens vardag.
Tycker allt har varit bra.